Намери ни
To Top

Помощникът на Индзаги: Справедливо беше да пуснем обичайните титуляри срещу Торино

Помощник треньорът на Интер Масимилиано Фарис подчерта, че е било редно Интер да излезе с обичайните си титуляри при успеха с 2:0 над Торино, въпреки че тимът си гарантира титлата в Серия „А“ още в миналия кръг.

„Днешната атмосфера беше невероятна, толкова добра, над 90 минути празненства. Беше справедливо да пуснем като титуляри тези, които ни доведоха дотук. Това не означава, че останалите играчи не допринесоха.


Напротив, всички ни бяха от помощ, така че трябва да спомена всички. Дори не бих ги нарекъл резерви. Също така искаме да благодарим на Торино за техния шпалир, който не бива да се приема за даденост. Техният жест говори достатъчно за спортсменството и зрелостта на първенството. Поздравления и за съдийките, които, въпреки че обстановката беше празнична, не допуснаха нито една грешка“, коментира той след мача.

Фарис също така обясни защо той говори пред медиите след мача, а не старши треньорът Симоне Индзаги. „Той е нашият лидер. Симоне не си е загубил гласа или нещо подобно. Просто искаше да ме постави в светлината на прожекторите, защото според него помощниците му също заслужават признание. Работим заедно от доста години и като щаб ние обсъждаме и търсим решения. Мисля, че постигнатото от отбора през този сезон не е краят на нашия игрови цикъл, защото вярваме, че този състав може да донесе още много удовлетворение“, добави асистентът.

Последвайте каналите ни в:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago

Ощр от категория Световен футбол