Намери ни
To Top

Нотингам 0:0 Манчестър Сити

Нотингам и Манчестър Сити играят при резултат 0:0 на “Сити Граунд”.

Домакините стигнаха до възможност до гол още в първите секунди. Айна проби отляво и намери Неко Уилямс, който не успя да нанесе точен удар. Форест започна отлично двубоя, но бързо започна да усеща силата на съперника.


В деветата минута удар на Де Бройне бе посрещнат от отлично спасяване на Селс. Изстрел на Доку пък мина покрай вратата. Първото спасяване на Едерсон дойде в 15-ата минута, когато бърза атака завърши с удар на Уилямс. При последвалия ъглов удар Гибс-Уайт отклони топката, но Родри блокира топката, която отиваше към вратата.

Ерлинг Холанд е възстановен от контузия, но започва мача на резервната скамейка. Изненадващо Фил Фоудън е извън групата за срещата. Гуардиола е направил две промени от двубоя срещу Брайтън през седмицата. Освен липсата на Фоудън Матео Ковачич е оставен на пейката, а Джак Грийлиш и Жереми Доку са сред титулярите.

НОТИНГАМ – МАНЧЕСТЪР СИТИ 0:0

НОТИНГАМ: Селс, Уилямс, Ниакате, Боли, Мурильо, Айна, Еланга, Данило, Гибс-Уайт, Хъдсън-Одой, Ууд
МАН СИТИ: Едерсон, Уокър, Аканжи, Аке, Гвардиол, Родри, Бернардо Силва, Де Бройне, Доку, Грийлиш, Алварес

Последвайте каналите ни в:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages

Ощр от категория Световен футбол