Намери ни
To Top

Айнтрахт и Кайзерслаутерн громят сериозно за Купата на Германия

Айнтрахт (Франкфурт) не срещна никакви проблеми и се класира за втория кръг за Купата на Германия след разгром със 7:0 в гостуването си на Локомотиве (Лайпциг). Играчите на Дино Топмьолер взеха преднина от едно единствено попадение през първата част, когато Рандал Коло Муани в 37-ата минута бе точен за 1:0. В началото на второто полувреме домакините от Локомотиве създадоха солидна опасност и само добрата намеса на Кевин Трап удържа преднината на гостите. Това донякъде може да се приеме и като катализатор, но гостите постигнаха истински разгром в минутите до края на двубоя.


Точни за Айнтрахт бяха Марио Гьотце (59’), Омар Мармуш (66’), Ерик Ебимбе (73’) и Джесик Нганкам (77’, 87’) и Уго Ларсон (90’), които се забавляваха на терена, за да оформят за крайното 7:0. 

Не много по-различно бе и на терена на РВ Кобленц, където играчите на Кайзерслаутерн се развихриха, за да спечелят с 5:0 и да се класират за следващата фаза. Попаденията за “лаутерите” бяха Терънс Бойд (19’), Юлиан Нойхаус (36’), Борис Томиак (43’), Кевин Принс Редондо (64’) и Терънс Бойд (90’).


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория Световен футбол