Намери ни
To Top

Кейн шокира Байерн, клони към оставане в Тотнъм

Вероятността Хари Кейн да остане в Тотнъм е по-голяма, отколкото нападателят на премине в Байерн (Мюнхен), твърди „Скай Спортс“, позовавайки се на свои източници. По-рано днес двата клуба се споразумяха за трансфер на стойност близо 100 милиона паунда, но крайното решение си остава на нападателя. В хода на цялото лято се твърдеше, че Кейн не иска да подписва нов договор и има желание да премине на „Алианц Арена“, но сега изглежда капитанът на Англия има друг план.

Флориан Плетенберг потвърждава, че Кейн се колебае и в момента шансовете за трансфер са около 50%.


Кристиан Фалк от „Билд“ пък разкрива, че има слух за трети клуб, който се е намесил в казуса и е предложил изключителни условия на Кейн за свободен трансфер след година. Споменават се Пари Сен Жермен, Челси и Манчестър Юнайтед.

В Тотнъм обаче едва ли ще са много доволни от сценарий, при който сега изпускат 100 милиона паунда, а след година Кейн си тръгва без пари.

Очаква се до неделя, когато е първия мач на Тотнъм за новия сезон, да бъде взето окончателно решение за бъдещето на голмайстора.


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago

Ощр от категория Световен футбол