Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2023/05/screenshot448499.jpeg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Лампард: Отборът се нуждае от промяна – Sportove
Намери ни
To Top

Лампард: Отборът се нуждае от промяна

Мениджърът на Челси – Франк Лампард, коментира поражението на тима си в мача от 32-ия кръг на Премиър лийг срещу Манчестър Юнайтед с 1:4. Специалистът не е доволен от начина, по който отбора му завършва сезона и сподели идеята, че има много работа за вършене при лондончани.

„Това е лоша година за клуба. Важно е да разберем как това може да се подобри.


Отборът се нуждае от промяна, клубът ще се задейства по отношение на състава през лятото. Някои неща трябва да се подобрят, за да достигнем нужното ниво. Броят на головете ни този сезон показва, че проблемът ни е, че не вкарваме достатъчно“, каза Лампард, цитиран от BBC.

В момента Челси е 12-ти в класирането на Премиър лийг с 43 точки, като ще опита да завърши кампанията с високо вдигната глава в мача си срещу Нюкасъл на 28 май (неделя).


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория Световен футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558