Намери ни
To Top

Мбапе е на линия за специално сбогуване с Пари Сен Жермен

Напускащата суперзвезда на Пари Сен Жермен Килиан Мбапе ще получи възможност да се сбогува с клуба във финала за Купата на Франция, който е срещу Лион в събота вечер в Лил.

Заради травма нападателят пропусна последните два двубоя на тима в Лига 1 и имаше опасения, че ще остане извън групата и за този мач. Все пак Мбапе вече е добре и попадна в списъка с играчи на треньора Луис Енрике.

В групата се завръщат още Усман Дембеле, Джанлуиджи Донарума, Витиня, Маркиньос и Фабиан Руис, които бяха получили почивка в предишния двубой.


Лучо остави извън състава братът на Килиан Мбапе – Итън Мбапе, както и ветерана Кейлор Навас, за които се очаква също да си тръгнат от ПСЖ до дни.

Последвайте каналите ни в:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория Световен футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558