Намери ни
To Top

Румен Николов: Не ни е фикс идея влизането във Втора лига, но ако се случи, ще е празник за града

Един от топ нападателите, които подсилиха третодивизионния Септември (Тервел) от началото на сезона, е Румен Николов. Футболистът, който е юноша на Черно море, с успех премина през родния си клуб, Нефтохимик, Черноморец (Балчик), Добруджа, а за последно в професионалния футбол игра за Спартак (Варна). 

Нападателят не спира да бележи за Септември и има в актива си 13 гола. Пред Sportal.bg той заяви амбициите на скромния тим от Тервел. 

„Създадохме още от началото един много силен и сплотен колектив. Поставихме си за задача да бъдем по-напред в класирането и да играем по-постоянно. Колкото и клиширано да звучи, ние сме в Трета дивизия все пак – играем мач за мач, за победа и за премия.

Нямам проблеми в това отношение. Предстои ни мач срещу Спортист (ГТ) и една победа ни доближава сама но точка до лидера Черноморец (Балчик). Ако съумеем да влезем във Втора лига, това ще бъде историческо постижение, защото до този момент клубът не се е състезавал в професионалния футбол.

Имаме кокетен стадион, но все пак трябва да се подобри малко и инфраструктурата при едно участие на клуба в професионалния футбол. Влади Мирчев напусна отбора, достатъчно известно име във футбола. Той до този момент бе топ реализатора в Североизточната Трета лига . Безспорно лидер, който имаше влияне върху играчите в съблекалнята.

Но ние разполагаме и с много млади момчета, готови да покажат какво могат. Не ни е фикс идея влизането във Втора лига, но ако се случи, ще е празник за този малък град и хората, които редовно идват, за да ни подкрепят.

Автор: Пламен Трендафилов


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория efbet Лига