Намери ни
To Top

Милан излезе с оферта към Марсело

Бразилският ветеран Марсело, който в края на миналия сезон се раздели с Реал Мадрид, може изненадващо да поеме към Италия. Според информация на “АС” бразилецът е получил оферта от Милан. Предложението е за договор за две години и заплата от 3 млн. евро на сезон.


 

На “Сантиаго Бернабеу” Марсело прибираше двойно повече, но не това е основната причина на този етап бразилецът да не е дал положителен отговор на “росонерите”. Той предпочита да остане в Испания заради семесйтвото си, което се чувства отлично в страната, и вече обмисля оферти от Валядолид, Хетафе и Райо Валекано. 

Милан обаче няма да се откаже лесно от идеята да привлече 34-годишния ляв бек. Италианският гранд ще участва в Шампионската лига и това може да изкуши Марсело, който обаче ще трябва да се конкурира с един от най-силните футболисти в състава на Стефано Пиоли – Тео Ернандес. 

Марсело прекара повече от 15 години в Реал Мадрид и се превърна в легенда на кралския клуб. Той записа общо 544 мача, 37 гола и 103 асистенции с екипа на “лос бланкос”, като успя да спечели 25 трофея, включително 5 пъти Шампионската лига.

Ощр от категория Световен футбол