Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2015/07/ЦСКА111.png): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Войната за ТВ правата продължава. Прецакват ЦСКА – Sportove
Намери ни
To Top

Войната за ТВ правата продължава. Прецакват ЦСКА

Телевизионен скандал е на път да се развихри с мачовете на ЦСКА във „В“ група, като потърпевши ще са „червените“. При тегленето на жребия за първенството бе обявено, че „Канал 3“ ще предава двубоите.

А според договора от миналия сезон срещите от „В“ група не могат да се засичат с елитните мачове. Ако тази клауза остане и сега, то на 9 август срещу Струмска слава може да се наложи ЦСКА да играе в жегата от 15:00 часа.


Това резонно ще предизвика недоволство и у „Канал 3“, и у „червените“ фенове. ЦСКА настоява за двубои на осветление, което означава да бъде „на гърба“ и на двата дуела в елита – без значение в събота или неделя, пише „Труд„.

Ощр от категория Тема на деня


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558