Намери ни
To Top

Шок и ужас за всички, които мразят ЦСКА! А група без 2 отбора, но за изненада, напускащите са…

„А“ група ще е с 10 отбора през следващия сезон! Но сегашното развитие далеч не е краят на ситуацията. Двата тима, които няма да участват не се казват ЦСКА и Локо София, а Локомитив и Литекс Ловеч.

По последни информации Васил Божков и Гриша Ганчев нямат намерение да оставят ЦСКА извън елита.

Планира се, вместо Литекс догодина в „А“ група да стартира ЦСКА София на Божков и Ганчев.


За целта Божков ще купи Литекс, а вече са подадени и документи за откупуване емблемата на ЦСКА от НАП.

Така за ужас на всички зложелатели на ЦСКА София, още следващия сезон се очаква армейците да заемат мястото си сред елита, на практика без да го напускат.

Но със съществена промяна – огромен бюджет, супер състав смес от ловчанлии и сегашната червена генерация и задължително гонене на титлата.

Гробът на ЦСКА още не е изкопан! И зложелателите на клуба не трябва да бързат с отваряне на шампанското в чест изпадането на гранда. Защото се готви обединение на Литекс и на ЦСКА, който вече се води административно в аматьорския футбол.

В момента престижна швейцарска кантора работи по това сделката да се случи, а от БФС едва ли ще кажат НЕ на Васил Божков и Гриша Ганчев, когато цялата документация бъде готова.

Припомняме, че червената общност е обединена около Божков и при случай, че той получи отказ за желаните от него действия, а Държавата и Централата без да си мръднат пръста пратят ЦСКА в аматьорския футбол, ще стане изключително интересно и последиците може да не са само за ЦСКА София…

За жалост по всичко личи, че Локо София и тимът на Ловеч ще са аут от „А“ група. Индикациите за ЦСКА, обаче са други.

Ощр от категория Анализ