Намери ни
To Top

Бомбата е факт! Революция в А група! Пречки няма: ЦСКА на Божков и Ганчев стартира, ето подробности

Бомбата е факт! Пречки вече няма! ЦСКА на Божков и Ганчев стартира, ето и подробности за революционната промяна в „А“ група, а и в ЦСКА София.

Според последните информации новото начало за ЦСКА ще бъде дадено през следващата седмица. В момента Васил Божков е в чужбина, а след завръщането му, ще се подготвят последните детайли и след това червените фенове ще може да триумфират.

От новата седмица ще започнат големи промени в статуквото в родния елит.


ЦСКА на Божков и Ганчев ще получи лиценз за „А“ група. Навярно отборът няма да участва в ЕКТ с квотата на оранжевите, но това не е проблем, защото с бюджет от около 9 милиона лева, ще се гони титлата в България още следващия сезон.

Васил Божков ще е главен акционер, а Ганчев ще се заеме с по-голямата част от оперативните дейности. Очаква се цялата червена публика да застане зад проекта на бизнесмените и абсолютно всички да подкрепят въпросният ЦСКА, получил лиценза на Литекс и одобрение от БФС.

Така всякакви визирани от днес планове на Манджуков за започване в „А“ окръжна група и подобни начинания увисват. ЦСКА ще е в елита, с 2 мощни собственика и шампионски амбиции още сега – през идната кампания.

Ощр от категория Анализ