Намери ни
To Top

Бомбата на 21-и век! Божков и Ганчев пишат история! Литекс – ЦСКА с 35 титли и в Лига Европа !!!

Бомбата на 21-и век гръмна! Васил Божков и Гриша Ганчев пишат история! Литекс – ЦСКА с 35 титли и в Лига Европа. Това е абсолютният триумф, който двамата босове подготвят.

Тази вечер всички противници на ЦСКА ликуват, защото клубът е изваден от програмата на „А „група за следващия сезон. Ситуацията е критична, а по последни информации спасителният план включва следното.


1. Откупуване на емблемата на ЦСКА от НАП, от страна на Васил Божков.

2. Сливане на фалиралият ЦСКА, чиято емблема и история вече са в ръцете на Божков с Литекс на Ганчев.

3.Приемане на всички пасиви и позитиви на двата клуба, в обединеният вече отбор.

Така още другата седмица може да се окаже, че в „А“ група има нов играч. Литекс- ЦСКА приемник на оранжевите и червените. Тим с 35 шампионски титли на България в своята история. Лиценз за „А“ група и лиценз за Лига Европа.

За справка посочваме следните случаи:

1. Вторият най-титулуван отбор в НБА е ЛА Лейкърс, той обаче наследява историята на Минеаполис.

2. Тимът, който сега се сочи за фаворит за титлата в НБА Голдън Стейт през годините е познат като Филаделфия и Сан Франциско. В момента Уориърс са наследници на славната история на въпросните 2 отбора. Сегашният Филаделфия пък няма нищо общо с този, на който Голдън Стейт е приемник.

3. На родна почва през 1969 година Спартак София и Левски София се обединяват в ДФС Левски Спарак. ЦСКА през десетилетията пък редица пъти сменя своето име.

4. Във формула 1 обединенията Макларън-Хонда и Макларън-Мерцедес са исторически.

Сега в България за ужас на всички, които не желаят доброто на ЦСКА, се готви сливане Литекс – ЦСКА.

В случая Литекс не е никаква жертва на ЦСКА, просто 2 клуба се обединяват. За пример, ако собствениците на Маями Хийт и Далас Маверикс решат да обединят отборите си, то е логично новосформираният тим да наследи 3-е титли на Маями и едната на Далас. И вече с 4-и титли и ново име да се счита за приемник на въпросните 2 състава.

Единствените, които могат да спрат подобен ход или да го одобрят, при все, че изглежда абсолютно издържан логически и юридически са Държавата и БФС. Ганчев и Божков стрелят за исторически гол, топката сега е в полето на родните управляващи.

Ощр от категория Анализ