Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2019/06/screenshot224446.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Силвано Пранди: Искам да поздравя играчите ми – Sportove
Намери ни
To Top

Силвано Пранди: Искам да поздравя играчите ми

Старши треньорът на България Силвано Пранди говори след втората победа на националите в Лигата на нациите, която дойде срещу фаворита Франция с 3:2.

„Франция започна мача добре и имаше много ефективна атака. Загубихме първата част на мача, защото защитата и добрата атака на Франция бяха много добри и не можехме да се справим с тях. Бих искал да поздравя играчите си за добрия манталитет.


В началото не беше лошо, но по време на мача израснахме, завършихме с добро нападение, а само изпълнението на начален удар не беше добро. В началото на сезона обикновено един отбор не печели, защото прави страхотни мачове, а защото намира начин да намали грешките”, заяви Силвано Пранди.

Ощр от категория Волейбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558