Намери ни
To Top

Тази вечер – КР7 отправя послание към София и Меси, вижте как

При последната си официална визита Кристиано Роналдо бе освиркан мощно в София. Викове Меси, Меси огласиха Националния стадион, сега КР7 излиза за нов много важен европейски сблъсък и е нахъсан докрай да покаже на света, че е номер 1 в момента на футболния терен. Абстрахирайки се от случилото се в България, дори напук – Кристиано дава заявка, че тази вечер ще е под пара, което е предпоставка за много голове в една от ключовите кфалификационни срещи за ЕП 2016. КР7 иска да докаже, че несправедливо бе нарочен за симулант в София и да вземе превес над Лео Меси, който не блесна за страната си срещу Бразилия в люто дерби преди дни.


Роналдо ще възкресява Португалия. Моментното класиране на отборите на Дания и Португалия е на двата полюса, датчаните оглавяват класирането с четири точки от 2 мача, а португалците са на последно място с един изигран мач .

Дания – Португалия 21:45, Вторник:

Жребия за квалификациите за Евро 2016 събра доста равностойни отбори в Група И , без изявен фаворит. Въпреки очакванията, португалските национали се представят слабо и са длъжни да спечелят мача, за да запазят шансовете си за класиране, при евентуална загуба те ще изостанат на 7 точки от върха, а датчаните ще са почти сигурно класирали се на Европейското първенство.

В предишният си мач с Албания, в борба за първото място, Дания достигна до трудна точка в заключителните минути, след като още първото полувреме получиха гол, а равенството беше възстановено едва в 82-та минута. Очаква се датчаните да излезнат за победа и да се възползват от слабата форма на португалските национали.

През изминалата седмица Португалия нямаше официален мач и се очаква да бъдат по-свежи от противника си и не напразно са фаворити в Betfair.

В началото на септември, иберийците загубиха изненадващо като домакини от Албания (0-1). Като се има предвид слабото представяне и бързото отпадане на португалците на Световното първенство, те са длъжни да победят, за да преминат през кризата в която се намират.

Вероятни стартови състави :

Дания (4-3-3): К.Шмайхел, П.Анкерсен, С.Кяер, А.Бьеланд, Н.Бойлесен, П. Хойберг, В.Квист, К.Ериксен, Ю.Поулсен, Н.Бендтнер, Майкъл Крон Дели

Португалия (4-2-3-1): Патрисио, Алвеш, Пепе, Соарес, Еслисеу, Карвальо, Мутиньо, Нани, Дани, Роналдо, Едер

Bultip прогноза:

С оглед на слабата форма и добрите резултати за Дания, се очаква интересен мач с трудно предвидим край. Също така и въпросителните около Роналдо ще окажат влияние, дали звездата на Реал Мадрид ще излезе напълно възстановен, след принудителната смяна в приятелската среща с Франция. Последният мач между двата отбора беше през 2012 и завърши с трудна победа за Португалия (2-3).

Най-добрият залог е за Г/Г, като се вземе предвид последните срещи на двата отбора се очаква равностоен мач.

Твърд залог : Г/Г @ 1.83

Ощр от категория Футбол