Намери ни
To Top

Красива мацка „подпали“ брачното ложе на Леброн Джеймс

Една от най-големите звезди в Америка Леброн Джеймс се забърка в грандиозен скандал. Баскетболистът на Кливланд Кавалиърс, който е женен, се задява със секси мацка.

Красивата Хайди Хобак е истинска знаменитост в “Инстаграм”. Тя има близо 140 000 почитатели в социалната мрежа, които без съмнение са я последвали заради сексапилните снимки, които редовно публикува.


Мацката обича да се снима в пози на модел, а също и да документира приключенията си на открито, свързани с нейното хоби – лов и риболов.

Един от последователите й е баскетболната звезда Леброн Джеймс. Играчът на Кливланд е семеен, но това не му пречи да флиртува с Хайди. Г-ца Хобак оповести, че Леброн е потърсил контакт с нея, пращайки й лични съобщения в социалната мрежа. Мадамата не се посвени да покаже чата си с баскетболната звезда.

“Научи ме как да ловувам и аз ще те науча как да играеш с топката. Става ли? Ха-ха”, написал й Леброн в едно от съобщенията. Едва ли обаче Джеймс е впечатлен единствено от нейните умения с въдицата и оръжията.

Леброн Джеймс е семеен от 2013 година, когато се ожени за своята приятелка от гимназията Савана Бринсън. Двамата имат три деца. Не е ясно как ще реагира съпругата му на задявките му със сексапилната Хайди.

Особено, след като това не е първият път, когато той си разменя лични съобщения с модели в “Инстаграм”. Преди няколко години Леброн беше изобличен от звездата на “Инстаграм” Рейчъл Буш, която в момента е сгодена за състезател по американски футбол. По онова време дори имаше спекулации, че Джеймс и Савана може да се разделят.

Баскетболистът никога не е говорил публично за този слух, а той и Савана Бринсън все още изглеждат щастлива двойка.

Чатът с Леброн Джеймс обаче спомогна неимоверно много за популярността на Хайди Хобак. Преди да разкаже историята си със звездата от НБА тя имаше малко над 115 000 последователи. В рамките на само няколко часа обаче огнената хубавица спечели хиляди нови последователи.

Ощр от категория Баскетбол