Намери ни
To Top

Роналдо и Мане класираха Ал-Насър на финал за Купата на краля

Ал-Насър се класира за финала на Купата на краля в Саудитска Арабия, побеждавайки на 1/2-финала състава на Ал-Халеей с 3:1. Двете големи звезди на домакините Кристиано Роналдо и Садио Мане бяха в основата на успеха на своя тим, реализирайки головете в мача. Португалецът се разписа в 17-ата и 57-ата минута, а сенегалецът бе точен в 37-ата от дузпа. За гостите пък голът бе на сметката на Фауаз Ал Тераис в 82-рата минута.


Ал-Насър диктуваше събитията на терена още от самото начало и в 17-ата минута стигна до откриване на резултата. Кристиано Роналдо се възползва от грешка при изнасянето на топката от съперника и със страхотен удар от воле я прати в опразнената врата за 1:0.

В 37-ата минута Садио Мане удвои преднината на своя тим от дузпа, отсъдена за игра с ръка на защитник на Ал-Халеей.

След това в 57-ата минута отново Роналдо направи резултата класически. Той засече отблизо подаване на Абдула Ал Хаибари.

Освен това още два гола на домакините бяха отменени.

Ал-Халеей направи загубата си малко по-почетна в 82-рата минута, когато завърши бърза контрааката.

С тази победа Ал-Насър ще играе на финала на Купата на краля за пръв път от 2020 година насам, когато губи от Ал-Хилал. Сега той ще има шанс за реванш, тъй като съперникът в битката за трофея отново ще е същият.

Последвайте каналите ни в:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория Световен футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558