Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2017/03/006523831.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Сърбия е в шок: Новак Джокович станал кожа и кости – Sportove
Намери ни
To Top

Сърбия е в шок: Новак Джокович станал кожа и кости

В Сърбия за сериозно разтревожени от външния вид на бившия №1 в мъжкия тенис Новак Джокович. „Всички са съгласни, че Ноле е загубил прекалено много килограми и че с неговия начин на хранене той вече не може да бъде на конкурентно ниво в професионалния тенис. Джокович не е толкова стар. Но отново бе изненадващо елиминиран в ранен етап на турнир на АТР – загуба на четвъртфиналите в Акапулко от Ник Кирьос със 6:7(9), 5:7“, пише в.


„Курир“.

Изданието отбелязва, че сърбинът е имал един от най-добрите ретури в света и този удар е бил от неговите най-силни оръжия, но заради физическите промени той все по-трудно се противопоставя на съперниците си.

„Когато Ноле беше на върха на кариерата си, той имаше почти перфектно тяло за тенисист, идеално съотношение между мускули и тегло. Той беше пъргав, но в същото време и достатъчно мощен. Неговата диета (б.р. от известно време насам Джокович е веган) обаче доведе до драстична промяна и това може да се види от последните му снимки. Новак никога не е бил толкова слаб, ребрата му се очертават, а мускулната маса на бицепсите и трицепсите му сериозно е намаляла. Като такъв, той не може да отговори на изискванията на професионалния тенис“, коментира „Курир“.

За това, че нещо не е наред, говори и поведението на самия Ноле, който си изпусна нервите след поражението срещу Кирьос. На пресконференцията журналист го помоли да коментира слабото си представяне през сезона, на което Джокович отговори „Благодаря“ и след това напусна залата.

Ощр от категория Тенис


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558