Намери ни
To Top

Стилян Петров бе част от благотворителния сблъсък на Селтик с Борусия Дортмунд

Бившият български национал Стилиян Петров бе част от благотворителния мач на легендите на Селтик и Борусия Дортмунд, спечелен от “детелините” с 4:2. Точни за домакините на “Селтик Парк” бяха Георгиос Самарас, Гари Хупър с две попадения и Чарли Мългрю, а за “жълто-черните” се разписаха Давид Одонкор и Куба Блашчиковски.

Срещата се превърна в своеобразно продължение на празненствата на феновете на Селтик, които започнаха във вчерашния следобед с победата над големия противник Рейнджърс в голямото дерби на Шотландия, с което те оформиха своя дубъл. Преди старта на двубоя пък мениджърът на шотландския гранд Брендън Роджърс и Джеймс Форест изнесоха двата спечелени през току що завършилия сезон трофеи.


За хората в лагера на германския тим пък това бе известна загрявка преди предстоящата кулминация през следващата седмица във финала на Шампионската лига срещу Реал Мадрид.

Легендите на Селтик не губиха време и взеха преднина от 3:1 още до почивката, за да зарадват екзалтираните фенове по трибуните, а едва в края на срещата двата тима си размениха по още едно попадение. Пол Ламбърт пък през първата част бе на терена с екипа на “детелините”, а през второто полувреме бе част от Борусия Дортмунд.

Последвайте каналите ни в:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория Световен футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558