Намери ни
To Top

Новак Джокович призна, че има ниски очаквания и големи надежди за участието си на „Ролан Гарос“

Водачът в световната ранглиста по тенис Новак Джокович призна, че се чувства смутен от това колко ниски са очакванията му за тазгодишното Открито първенство на Франция.

„Ниски очаквания и големи надежди“, беше отговорът на сърбина въпрос как се чувства в очакване на първия си мач на „Ролан Гарос“.

„Трудно е да се говори за това. Почти се чувствам неудобно да кажа какви са очакванията ми.


Всичко освен титла за мен не е задоволително, винаги е било така. Знам, че може да звучи арогантно за много хора, но мисля, че имам кариера, която го подкрепя. Просто не искам да отварям Кутията на Пандора“, коментира Джокович.

„Знам на какво съм способен. Особено в турнирите от Големия шлем обикновено играя най-добрия си тенис. Винаги се стремя да играя на най-високо ниво и успях да го направя през по-голямата част от кариерата си, така че това е целта. От доста време казвам, че искам да достигна своя връх тук, в Париж“, продължи сръбският тенисист.

Новак Джокович ще се изправи срещу участващия с „уайлд кард“ французин Пиер-Юг Ербер в първия кръг във френската столица.

Последвайте каналите ни в:

Ощр от категория Тенис


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558