Намери ни
To Top

Стамен Белчев: Трябва да се представим по най-добрия начин, за да играем в Европа

Старши треньорът на ЦСКА – София Стамен Белчев говори след поражението на тима с 0:1 от Локомотив (Пловдив) в мач от 35-ия кръг на efbet Лига.

„Неприятен резултат е това. Допуснахме ранен гол и през по-голямата част от двубоя не успяхме да намерим правилния път към вратата на Локомотив. През втората част имахме ситуации, но има още много неща – контрол върху топката, организация в нападение.


Този мач го изиграхме с мисъл за предстоящия бараж“, започна опитният специалист.

„Бяхме разкъсани, не сме компактни. От там дойде и предимството на Локомотив. През всички положения щеше да е по-различно, ако имахме един нападател. С това разполагаме и трябва да се справяме“, добави още той.

„Имам яснота за себе си за играчите, ще го споделя с ръководството. Нека да не бързаме с младите момчета, да вървим стъпка по стъпка. Всеки от тях, когато е готов, ще получи шанс и време. Трябва да се представим по най-добрия начин като колектив и отбор, за да играем в Европа. Има още няколко дни, ще се говори след последния мач за бъдещето ми“, завърши Стамен Белчев.

Последвайте каналите ни в:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Борислав Цветанов

Ощр от категория efbet Лига


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558