Намери ни
To Top

Дадоха 7.70 коеф. за победа на най-добрия отбор в света! Само вижте тази ставка (снимка)

Букмейкъри дадоха 7.70 коефициент за победа на най-добрия отбор в света. Ставката е страхотна, а редица играчи от цял свят ще се възползват от момента.

Сан Антонио е шампион на НБА и признат за номер 1 отбор по баскетбол за 2014-а година.


Спърс разгроми на финала Маями (със звездите Леброн Джеймс, Бош, Уейд и Рей Алън в състава) и заслужено спечели 5-а титла на НБА в историята си.

При успех тази година Сан Антонио ще настигне по трофеи във вечната класация Чикаго. Тим Дънкан, Ману Джинобили и Тони Паркър са в края на своите кариери, а този сезон се явява ключов за тях, защото защита на титлата ще изравни Тими с легендата Майкъл Джордън по спечелени шампионски пръстени.

Треньор на Сан Антонио е Грег Попович, признат от милиони фенове по света за баскетболен наставник номер 1 към момента. МВП-о на миналогодишния финал Кауау Леонард и тройкаджията Грийн само допълват звездната палитра от супер лидери в организацията на Спърс. Отборът разполага и със солидна резервна скамейка.

Всичко това са козове и козове в защита на тезата, че Сан Антонио може да дублира титлата си. Тимът бе измъчван от контузии в първата половина на сезона, а Попович използва всеки удобен момент, за да направи ротация на състезателите и да ги съхрани в добро състояние за плейфите.

Поради това Спърс не е на водеща позиция в Конференцията си към момента, но влизането в плейофите е сигурно за шампионите. А там те са и по-класа, и по-опит, и по-обиграност фаворит номер 1 за титлата.

Поради това следната ставка, която важи за почти всички световни букмейкъри изглежда повече от отлична. 7.70 за Сан Антонио за крайна победа в НБА е коефициент, който любителите на баскетбола ще сметнат за изключително интересен.

San Antonio

Ощр от категория Баскетбол