Намери ни
To Top

Само Стойчо Младенов може да направи това! ЦСКА остава без треньор за…

Цяла България трябва да чуе какво ще направи наставникът на ЦСКА Стойчо Младенов. Очертава се истински прецедент и критиците на Младенов съвсем спокойно могат да върнат назад всички думи за заплатата на специалиста и за качествата му.

Един от най-важните постове на кондиционен треньор остава вакантен в ЦСКА, така клубът ще спести средства за заплати, а тежката работа ще бъде свършена от Младенов и Янчев, които за разлика от повечето треньори в България са отлични специалисти що се отнася до навлизане във функционална форма на подопечните им.

ЦСКА няма да наеме кондиционен треньор и през зимната пауза, разбра „Тема Спорт“.


От клуба са се отказали от възможността да привлекат такъв, за да спестят разходи. Преценено е, че и в този си състав треньорският щаб може да се справи сам, така, както бе през първата част от сезона.

Червените показаха добра физическа форма през есента и без специалист в тази област, което е допринесло за решението да не се взима нов такъв.

Роко Перота напусна Борисовата градина през лятото и от този момент нататък с кондиционната форма на играчите се занимава приоритетно Тодор Янчев, макар той да не е профилиран в тази сфера.

Така вече 6 месеца ЦСКА няма типичен кондиционен треньор и това няма да се промени до лятото, а тимът показва може би най-добрата функционална форма в България след Лудогорец. Там обаче има цял екип испански специалисти на високо заплащане, които отговарят за орлите.

Сами може да прецените дали Младенов излиза скъпо на ЦСКА, или точно обратното – той е удар за армейците?

Ощр от категория Анализ