Намери ни
To Top

Брилянтен удар на Гонзо! До броени часове, Левски подписва с две звезди

Спортният директор на Левски Георги Иванов е близо до първите два зимни входящи трансфера. С един удар Гонзо ще подсили две от най-слабите позиции в състава на сините.

Днес собственикът Тодор Батков вдигна бюджета за заплати на Левски и Гладиатора действа мигновено. ТВ7 съобщава, че сините са много близо до привличането на дуото Томаш Иршак – Адам Стаховяк от Ботев Пловдив.


Двамата футболисти са готови да напуснат настоящия си отбор. Те останаха лоялни на Ботев през лятото и след проблемите, свързани с  КТБ, приеха да останат при намалени финансови условия, но желанието им е вече да сменят клуба. Агентът на Иршак и Стаховяк им търси отбор от чужбина, но те обмислят и варианта да пристигнат в комплект на стадион „Георги Аспарухов“. Полският страж вече е оклонил една оферта на „сините“ най-вече заради забавянето на месечните възнаграждания на футболистите.

Най-големият проблем пред Левски за осъществяване на трансфера е, че ръководството на Ботев ще иска пари за футболистите, въпреки че те ще могат да си тръгнат без финансов иск през лятото, тъй като им изтичат договорите.

Именно заради това сумата няма да е много висока, а ще е  50-60 хил. евро общо за двамата. Въпросът е ще могат ли „сините“ да си позволят да платят за тях или ще разчитат изцяло на свободни агенти през зимата.

През лятото Левски взе от Ботев Веселин Минев, Георги Сърмов и Луис Педро.

Ощр от категория Футбол