Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2016/06/sirigu.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Сиригу: Срещу Испания ще видите съвсем различен тим на Италия – Sportove
Намери ни
To Top

Сиригу: Срещу Испания ще видите съвсем различен тим на Италия

Вратарят на националния тим на Италия Салваторе Сиригу заяви след загубата на отбора от Ирландия (0:1) на Евро 2016, че в осминафинала срещу Испания всички ще видят съвсем различен отбор на Италия.

В двубой от последния кръг на груповата фаза на Евро 2016 Ирландия победи Италия с 1:0 и се класира за осминафиналите на турнира. Тимът на Италия си бе гарантирал първото място в групата още преди мача.
След двубоя вратарят Салваторе Сиригу, който бе титуляр срещу Ирландия, каза пред „Футбол Италия“ че е огорчен от резултата и от глупавата грешка в края на мача, след която е дошъл голът на ирландците.



Футболистът каза, че независимо от това, че отборът е гарантирал първото си място в групата още преди двубоя, всички са дали максимума от себе си.
Вратарят добави, че отборът не е имал шанс пред гола, но в други аспекти от играта е показал много добри неща.
Сиригу добави, че е уверен че в предстоящия мач от осминафиналите срещу Испания тимът на Италия ще изглежда по напълно различен начин. Според него в психологически план тогава нещата ще са напълно различни, което ще доведе и до позитивната промяна.

Ощр от категория Футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558