Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2016/06/4874939.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Мирослав Живков: Опитваме се да извлечем полза от всяка ситуация – Sportove
Намери ни
To Top

Мирослав Живков: Опитваме се да извлечем полза от всяка ситуация

Треньорът на волейболния тим на България Мирослав Живков е доволен от мотивацията, с която възпитаниците му излязоха срещу Албания във втория си мач от Европейската лига, който се игра пред над 1000 зрители във варненската зала „Конгресна“.

„Искам да поздравя играчите от нашия отбор. Проявиха необходимата мобилизация. Излязоха със сериозно уважение към противника.


Въпреки малкото нервни моменти показаха зрялост. Успяхме да изпробваме различни варианти. Сега ни предстои да анализираме този мач и мислим за следващия. В такива моменти като началото на третия гейм отборът израства. Това са необходими неща за всеки един млад тим. Да свиква да се бори и да продължава да трупа самочувствие в такива моменти. Дори да се случи да загуби, когато се бори, за мен това е градивно. В крайна сметка ще се опитаме да извлечем полза от всяка една ситуация“, каза Живков за сайта на БФ Волейбол.

Българският национален отбор победи Албания с 3:0 (25:17, 25:17, 25:15) . Днес от 18:00 часа е последният мач от тази Група А срещу Македония. Двубоят се явява директен спор за първото място. Преди него и двата тима са с актив от по 5 точки.

Ощр от категория Волейбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558