Намери ни
To Top

Роналдо отговори! Мрази ли Владо Стоянов? КР7 категоричен: Към него изпитвам…

Всички ще искат да знаят какво е отношението на Кристиано Роналдо към Владо Стоянов. КР7 дава обяснение за гневното си държание. Ето какво казва той, коментирайки стила си на терена.

„Понякога не мога да удържа нервите си.


Винаги искам моят отбор да побеждава, да вкарваме голове. Изпитвам уважение към съперниците си, а тези които са на голяма висота, поздравявам за уменията им и труда. Именно конкуренцията и постоянната работа са в основата на успехите в спорта. Желанието ми за победа е огромно, но това не пречи да уважавам съперниците си“, заявява Роналдо, упрекван в на моменти арогантно поведение на „зеления килим“.

Кристиано симпатизира на играчи като Владо Стоянов, които представляват класни опоненти на терена. Роналдо оправдава на гневните си жестове и думи с огромно желание за успех. При всички положения КР7 вече отлично познава Влади като съперник и нашият вратар доказва класата си на най-високо равнище във футбола.

Припомняме, че Влади Стоянов улови дузпа на Роналдо и в Шампионска лига, освен в контролата преди дни. Кристиано пък не изпитва никакви лоши чувства към вратаря или други свои опоненти на терена. Просто спортният му хъс докато текат срещите е огромен.

Роналдо се намира в супер форма и бележи гол след гол в заключителните мачове от настоящата кампания, а футболисти като Владо Стоянов предизвикват уважение от страна на КР7, който винаги е максималист на терена и цени усилията и уменията, които се показват на терена.

Ощр от категория Футбол