Намери ни
To Top

Война за Неймар! Клубовете вадят нечувана трансферна сума

Звездата на Барселона Неймар, който все още се колебае за бъдещето на кариерата си разпали истинска война между топ клубовете в Европа, които изобщо не са притеснени от цената на играча, надминаваща дори рекордния до момента трансфер на Гарет БЕйл вот Тотнъм в Реал (Мадрид) за 100 млн. евро.

Първи кръстосаха шпаги градските съперници Манчестър Юнайтед и Манчестър Сити. Двата клуба са готови да платят откупната му клауза в размер на 190 млн. евро, твърди таблоидът Sun във водещия материал на днешния си брой.


Говори, че и от Реал (Мадрид) на няколко пъти са се опитвали да го привлекат.

От идното лято въпросните английски клубове ще имат нови мениджъри – Джозеп Гуардиола поема Сити, а Жозе Моуриньо вероятно  ще акостира в Юнайтед“, като и двамата са категорични в желанието си да вземат бразилеца.

Неймар има договор с Барса до лятото на 2018 година. В края на януари той даде интервю за beIN Sports, в което заяви, че му остават още много години при каталунците.

Според Sun 24-годишният футболист ще бъде изкушен с умопомрачителните 60 млн. евро на сезон като заплата и различни бонуси, тъй като и Юнайтед, и Сити разполагали с огромна финансова мощ.

Ощр от категория Трансфери