Намери ни
To Top

От ГЕРБ излязоха с позиция относно решението на служебното правителство за строителството на частната детска болница „Мама и аз“.

„Проектът по изграждането на държавна национална детската болница стартира в управлението на ГЕРБ през 2020г.  и с решение на министерски съвет беше определен за обект с национално значение.

ГЕРБ винаги е подкрепяла и подкрепя този проект – за изграждането на държавна национална детската болница като проект със стратегическо значение за България.


Напомняме, че след консултации с Общественият съвет внесохме проект на решение в НС за ускорено изграждане на националната детска болница. Народното събрание гласува проектът на решение единодушно на 14.02.2024 г.

Очакваме всички правителства – независимо служебни или редовни – да работят за изпълнението на този национален приоритет“.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ

Ощр от категория
Notice: Undefined offset: 0 in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/single.php on line 467

Notice: Trying to get property of non-object in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/single.php on line 467


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558