Намери ни
To Top

Челси обяви война на Юнайтед! Моу прави всичко за трансфера на сезона

Страхотна трансферна битка за милиони започна на европейския пазар, след като мениджърът на Челси Жозе Моуриньо обяви война на Манчестър Юнайтед. Двата отбора ще пръснат десетки милиони, за да се сдобият с един от най-желаните играчи в света нападателя на Байерн (Мюнхен) Томас Мюлер. Според „Мирър“ португалецът иска да замени Диего Коста с германския национал, но подобна рокада може да бъде осъществена едва през следващото лято.

Изданието добавя обаче, че още през януари Челси ще се опита да привлече нов нападател, като в списъка с потенциални трансферни цели са Джейми Варди (Лестър), Саидо Берахино (Уест Бромич), Антоан Гризман (Атлетико Мадрид) и Алекс Тейшейра (Шахтьор).


Моуриньо не смята да наказва Диего Костаа за поведението му в края на двубоя с Тотнъм, когато нападателят хвърли потника си по посока на мениджъра. По всяка вероятност испанският национал дори ще започне като титуляр в двубоя с Борнемут, но в дългосрочен план бъдещето на Коща в Челси не изглежда розово и през следващото лято е много вероятно той да напусне клуба, завършва „Мирър“.

Ощр от категория Трансфери