Намери ни
To Top

Бо Никъл се закани на Чимаев: Ще го размятам

Световният шампион по борба за мъже до 23 години заяви, че ще размята Хамзат, ако двамата премерят сили по правилата на ММА. Американецът заяви това пред спортния журналист Ариел Хелуани като отговор на коментарите на Чимаев относно представянето му на UFC 300.

Припомняме, че Никъл надделя със събмишън във втория рунд над Коди Бръндидж в първия двубой от основната карта юбилейното събитие на UFC миналия уикенд. Хамзат Чимаев реагира на тази победа с негативен коментар в социалните мрежи относно уменията в борбата на Никъл.


“Харесва ми. Фактът, че забелязва това, което правя, ми харесва. Това е добре за мен, за него и за спорта. Искам само да го попитам с кого той се е бил, когато е имал едва пет професионални двубоя? С някой случаен боец в Европа? Аз се бия на UFC 300. Има нива в тази игра. Хората ще разберат, че аз съм човека в тази категория. Мисля, че ще направя с Хамзат това, което направих с последния – ще го съборя, ще го въргалям и ще го размятам. Той не е голям за категорията и се изморява. Може и да е добър в първия рунд, но не мисля, че ще издържи пет рунда. Да, признавам, че ще бъде трудно в началото и ще ме пресира. Но не мисля, че ще ме нарани и аз ще успея да надделея с напредването на битката”, заяви бившият национал на САЩ по борба.

В интервюто за “The MMA Hour” Никъл допълни, че ако се бие с някой от Топ 15 на дивизията до 84 килограма и победи, то може и да го видим в двубой за титлата през 2025-а.

Вижте целия разговор между Никъл и Хелуани тук:

Последвайте каналите ни в:

Ощр от категория Бойни Спортове