Намери ни
To Top

Тодор Тимонов: Очакванията ми са, че Ботев няма да загуби

Бившият футболист на Ботев (Пловдив) Тодор Тимонов сподели мнение пред Sportal.bg, че „жълто-черните“ няма да загубят и ще се класират на финала на Sesame Купа на България. Лимона не скри пристрастията си и към червения клуб, но все пак вярва, че отборът на Душан Керкез ще продължи напред.

„Голям ден, то се вижда.


Целият стадион е пълен, има голям ентусиазъм в града. Моите очаквания са, че Ботев няма да загуби. Мисля, че ще се поздравим с успеха и ще играем финал.

Не крия, че имам симпатии към ЦСКА, но в последните години няма никакъв просперитет в отбора. Надявам се сега да има някакъв ефект от смяната на собственика, за да е по-интересно първенството, а не титлата да е всяка година в един и същи отбор.

ЦСКА няма какво да губи и най-вероятно футболистите ще скочат още от първата минута. Ботев ще играе финал и да се надяваме, че ще стане някаква изненада и съперник да е Хебър“, заяви Тимонов.

Последвайте каналите ни в:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория efbet Лига


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558