Намери ни
To Top

Брутално убийство с мачете! Цял свят настръхна от това ВИДЕО 18

Двама мъже бяха осъдени на доживотен затвор за бруталното убийството на 50-годишен мъж в Бирмингам.

Келвин Уорд е бил нападнат с мачете и нож от 17-годишния Тайрън Холивуд и 29-годишния Лейтън Уилямс, след като колата му е била блъсната от автомобила на нападателите на оживен булевард в Касъл Бромич.

В момента на нападението той е излизал от KFC с 19-годишния си син, който е управлявал автомобила. 

Нападателите са били общо четирима, като са намушкали Уорд заради стара вражда с неговия син, който обаче успял да избяга от въоръжената банда.


Четиримата последвали Келвин и сина му, изчакали да излезе от паркинга, след което са започнали да блъскат автомобила с открадната преди това кола. Въздушните възглавници са се отворили, а Уорд е бил в капан, когато убийците са тръгнали към него. 

Холивуд и Лейтън Уилямс са заснети от камерите за видеонаблюдение да нанасят удари с ножовете на Келвин Уорд. Той успял да излезе от колата, но получил още удари с мачетето, един от които е бил смъртоносен – в сърцето. 

Заради жестокото убийство Тайрън Холивуд и Лейтън Уилямс ще лежат в затвора доживот.

Другите двама нападатели – Рашарн Уилямс-Рийд, 18 г., и Аарън Коутс, 18 г, са признати за невинни за предумишлено убийство, но виновни по обвинение заговор за убийство.  

Рашарн Уилямс-Рийд е осъден на 13,5 години в институт за млади престъпници. Той ще изтърпи девет години, преди да може да бъде освободен от затвора.

Аарон Коутс пък е осъден на 21 години в институт за млади престъпници за заговор за убийство и непредумишлено убийство, като трябва да изтърпи поне 14 години, преди да може да кандидатства за освобождаване.

Превод и редакция

Ощр от категория