Намери ни
To Top

Мбапе предизвикал меле, в което участвали на 60 човека, след победата над Барса

Голямата звезда на Пари Сен Жермен Килиан Мбапе е предизвикал меле е тунела на Олимпийския стадион след победата над Барселона от 1/4-финалите на Шампионската лига. Според информацията на “Мундо Депортиво” над 60 човека са взели участие в разправията, в която е имало обиди, крясъци и блъскане между отделните участници. За щастие, не се е стигнало до сериозни физически наранявания и контузии.

Каталунското издание твърди, че всичко това е станало, след като Мбапе изкрещял в тунела “Това е футбол и трябва да говорим на терена”.


Някои играчи на Барселона са приели, че репликата му е директна провокация към тях и са се втурнали към Мбапе. След това в мелето се включили хора от спортно-техническия щаб на двата отбора, както и охраната на стадиона.

Така Мбапе вече се очертава като един от недолюбваните футболисти в Барселона, като тези чувства със сигурност ще се засилят, ако той настина стане играч на Реал Мадрид след края на сезона.

Последвайте каналите ни в:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago

Ощр от категория Световен футбол