Намери ни
To Top

Венгер достави наградите на на ФИФА на Реал Мадрид директно на базата

Три от звездите на Реал Мадрид получиха официално днес своите призове за това, че попаднаха официално в най-добрата единайсеторка за изминалата година. Официалната гала се проведе преди няколко седмици в Лондон, но играчите на “лос бланкос” не можаха да присъстват поради ангажименти с клубния си тим. Именно поради тази причина днес на “Валдебедас” пристигнаха Арсен Венгер, който отговаря за глобалното развитие на футбола, и Матиас Графстрьом, който е временно изпълняващ длъжността генерален секретар на ФИФА.

Те връчиха официално наградите на Тибо Куртоа и Винисиус Джуниър, които попаднаха сред най-добрите единайсет с екипа на Реал Мадрид, както и Джуд Белингам, който заслужи признанието с фланелката на Борусия Дортмунд. За най-добър играч за изминалата година в тази класация бе избран Лионел Меси, което предизвика изключително много спорове. Тези награди са смятани за едни от най-обективните, тъй като съчетават гласовете на капитани, треньори, фенове и журналисти.

Последвайте каналите ни в:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория Световен футбол