Намери ни
To Top

В Дания: Хойлунд изглеждаше като човек, на когото всеки момент ще му “кипне”

Постепенно Расмус Хойлунд натрупва доверие сред привържениците на Манчестър Юнайтед и играе все по-уверено, но като че ли в националния тим на Дания нещата не изглеждат по същия начин. В събота вечер той на няколко пъти демонстрира нервност в контролата срещу Швейцария, завършила 0:0.

Централният нападател на домакините остана на терена през почти цялото време (84 минути). Той се отчете само с два неточни удара, на девет пъти изгуби топката, спечели едва 1/3 от единоборствата и т.


н.

Датското издание BT отчита, че Хойлунд е останал изолиран от своите съотборници, заради което на няколко пъти е повишил тон.

“Той изглеждаше като човек, на когото всеки момент ще му “кипне”, когато нещата не се получат. А когато той тичаше напред и очакваше пас, но не получаваше такъв, следваше викове: “Хайде, подай ми”. Това ясно се чуваше в журналистическата ложа на стадиона. Всички видяха неговото разочарование по време на мача, защото в нито един момент той не се превърна в опасност за противника”, анализират от BT.

Все пак Хойлунд спечели симпатии със свой жест преди началото на срещата, когато двата отбора се бяха построили за националните химни. Тогава той съблече горнището си и го даде на стоящото пред него дете, на което видимо му беше студено.

Датчаните се класираха за Европейското първенство като победители в групата си. В Германия те ще са в компанията на Англия, Словения и Сърбия.

Последвайте каналите ни в:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория Световен футбол