Намери ни
To Top

Един Терзич: Имаме малка преднина и добра възможност

Треньорът на Борусия (Дортмунд) Един Терзич бе изключително доволен след победата с 1:0 в първия мач с Пари Сен Жермен от 1/2-финала в Шампионската лига. Той призна, че и съперникът е имал своите шансове в мача, което прави резултатът още по-ценен. Според него преднината е малка, но пък дава добра възможност на вестфалци преди реванша.

„Това бе заслужена победа след чудесно отборно представяне.


Ние можехме да вкараме още голове, но те също. Затова резултатът е добър от моята гледна точка. Наложи се да тичаме доста, но това е задължително в подобен мач. Трябва да си заслужим мястото на „Уембли“. Сега ни трябва само равенство в реванша, но ние ще играем за победа и следващата седмица. Имаме малка преднина и добра възможност“, смята Терзич.

Последвайте каналите ни в:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория Световен футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558