Намери ни
To Top

ПАОК се върна на върха, Десподов се готви за Европа

ПАОК се върна на върха на класирането в Гърция. Тимът на Кирил Десподов победи с 2:0 Ламия като гост. АЕК пък допусна грешка при гостуването си на Арис и завърши 3:3, след като домакините отбелязаха гол от дузпа дълбоко в добавеното време. След това развитие ПАОК изпревари столичани и има една точка аванс.


Панатинайкос също допусна грешка, завършвайки 2:2 като гост на ОФИ, и бе изпреварен от Олимпиакос, който е на три точки от лидера. Това беше последният кръг от редовния сезон преди да стартират плейофите в първенството.

Десподов започна на пейката двубоя срещу Ламия, вероятно, за да бъде запазен за предстоящия двубой срещу Динамо (Загреб) от осминафиналите на Лигата на конференциите следващата седмица. Той влезе в игра 15 минути преди края. Именно в последната част на двубоя ПАОК стигна до победата. Тайсон откри резултата в 71-ата минута, а Баба се разписа в добавеното време.

Последвайте каналите ни в:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория Световен футбол