Намери ни
To Top

Наполи 0:0 Ювентус, греда на Влахович

Отборите на Наполи и Ювентус играят при резултат 0:0 на стадион „Диего Армандо Марадона“ в голямото дерби на 27-ия кръг на Серия „А“.

Франческо Калцона залага днес на Хвича Кварацхелия, Матео Политано и Виктор Осимен в предни позизии. Триото в средата на терена пък е съставено от Станислав Лоботка, Андре-Франк Замбо Ангиса и Хамед Траоре.

Масимилиано Алегри пък е избрал да стартира срещата с Федерико Киеза и Душан Влахович в атака. В средата на терена ще действат Фабио Мирети, Мануел Локатели и Карлос Алкарас, а по крилата ще оперират Самуел Айлинг-Джуниър и Андреа Камбиазо.

След сравнително равностойни начални минути, в 10-ата гостите стигнаха до първата голова възможност и тя бе повече от добра. Федерико Киеза центрира отдясно и намери Душан Влахович в близост до вратата, но изстрелът с глава на сърбина мина на сантиметри от гредата.

Десет минути по-късно Юве имаше нов шанс да обстрелва вратата на Мерет. Този път Айлинг-Джуниър проби отляво и шутира по земя, но вратарят на домакините бе заел добра позиция и уверено улови.

Наполи пък стигна до първия си шанс в 24-ата минута, когато една лошо изчистена топка се озова в Джовани Ди Лоренцо около точката на дузпата, но изстрелът на бранителя не се получи и премина над вратата.

Три минути по-късно Войчех Шчесни бе доста по-притеснен при едно изпълнение от фаул на Матео Политано. Вратарят спаси удара, но изпусна топката, която стигна до Замбо Ангиса, но той не успя да се възползва и стреля в тялото на поляка.

Юве отговори с конраатака, завършила с центриране на Камбиазо отдясно, което стигна до Айлинг-Джуниър, но опитът да стреля от воле не успя и топката отиде над напречната греда.

Последвайте каналите ни в:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория Световен футбол