Намери ни
To Top

Мениджърът на Де Йогн се срещна с Деко

Спортният директор на Барселона Деко и мениджърът на Френки де Йонг Али Дурсун са провели среща днес, за да обсъдят бъдещето на играча, съобщава вестник “Спорт”. Изданието допълва, че разговора е преминал много положително, а идеята е била от “Камп Ноу” да уверят играча и неговия агент, че продължават да му вярват и искат да продължат общата си работа. По-рано през седмицата нидерландският халф даде много нервна пресконференция, на която нападна пресата, че бълва неверни информации по негов адрес и изрази голямото си разочарование по отношение на местните журналисти.

Ситуацията веднага получи паралел със станалото през 2022-а, когато той отново бе критикуван в пресата, което е било изтълкувано от Де Йонг и хората около него като опит той да бъде изгонен от клуба.


Тогава много настоятелно се говореше, че от “Камп Ноу” са се договорили за негов трансфер в Манчестър Юнайтед, но халфът отказа категорично да напусне. Нидерландецът за пореден път е бил категоричен, че се чувства щастлив в Барселона и иска да остане още дълги години в тима. Той има договор за още една година и следващите седмици ще бъдат решаващи за бъдещето му, тъй като, ако двете страни не успеят да се договорят за нов контракт, през лятото може да бъде направен нов опит за раздяла с играча.

Последвайте каналите ни в:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages

Ощр от категория Световен футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558