Намери ни
To Top

Удинезе срази и разплака Фрозиноне

Удинезе взе минимална, но изключително важна победа с 1:0 в гостуването си на Фрозиноне в последния 38-и кръг на Серия А и изхвърли домакините от елитната дивизия. Единственото попадение падна през втората част и бе дело на Кайнан Дейвис (76’).

Двата отбора не предложиха особено атрактивен двубой, като често си разменяха инициативата, но все пак гостите бяха една идея по-класния тим и имаха на сметката си по-солидните положения в мача. За домакините пък развитието на срещата бе още по-драматично, тъй като през цялото второ полувреме прекият им конкурент в другата среща Емполи също не успяваше да спечели и в крайна сметка равенството можеше да ги остави в двубоя.


Но всичко сякаш рухна в последния четвърт час, когато първо неточност в отбрана помогна на Кайнан Дейвис да поеме една дълга топка в наказателното поле, да се ориентира много бързо и почти да разстреля Микеле Черофолини, а голът в добавеното време на Нианг на двубоя на Емполи подпечата изпадането на Фрозиноне в Серия Б. За тях това бе трето поредно изпадане, след като са се класирали в елитната дивизия на италианския футбол. Удинезе пък се погрижи за съдбата си в днешната вечер и попадението на Дейвис изкачи “фриуланите” до 15-ата позиция в подреждането, като през следващата година те отново ще се радват на футбол от най-високо ниво на местната сцена.

Последвайте каналите ни в:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория Световен футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558