Намери ни
To Top

Драма в Дания прати титлата при Мидтиланд в последния кръг

Отборът на ФК Мидтиланд спечели по драматичен начин шампионската титла във футболното първенство на Дания, след като в последния кръг изпревари другия претендент Брьондби, предаде АП.

Мидтиланд направи домакинско равенство срещу Силкеборг 3:3 пред погледа на шведския халф на тима Кристофер Олсон, който се възстановява от тежка контузия.

Преди последния кръг Брьондби водеше в класирането само по голова разлика. Тимът обаче допусна домакинска загуба от Орхус с 2:3, като допуснаха третото попадение на гостите в 78-ата минута, а след срещата играчите се сринаха на терена в сълзи.


Това е четвъртата титла на ФК Мидтиланд и първа от 2020 г. насам. Тимът ще започне европейската си кампания от втория предварителен кръг на Шампионската лига.

Последвайте каналите ни в:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория Световен футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558