Намери ни
To Top

Сблъсъкът с Барселона ще бъде „на живот или смърт“ за Мадзари

Домакинството на Наполи срещу Барселона в Шампионската лига може да се окаже последният мач на Валтер Мадзари начело на отбора, твърди „Гадзета дело спорт“. Според изданието при разочароващо представяне в сблъсъка с каталунците опитният наставник най-вероятно ще бъде освободен от поста си.

След слабия старт на сезона от страна на италианския шампион Мадзари замени предшественика си Руди Гарсия през ноември. Това обаче не доведе до подобрение в изявите и резултатите на „партенопеите“, които се намират едва на деветото място в класирането на Серия „А“ с актив от 36 точки или на цели 9 от зона „Шампионска лига“.


Договорът на 62-годишния специалист е само до лятото, но той може да бъде прекратен още през следващата седмица. Ако това стане, фаворит за нов треньор е Марко Джампаоло, на когото също може да бъде предложен контракт до края на сезона. Досега той е водил отборите на Каляри, Сиена, Катания, Чезена, Кремонезе, Емполи, Сампдория, Милан и Торино.

Мачът между Наполи и Барселона от осминафиналите на ШЛ е на „Диего Армандо Марадона“ в сряда от 22:00 часа.

Последвайте каналите ни в:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago

Ощр от категория Световен футбол