Намери ни
To Top

Удинезе и Каляри не излъчиха победител

Удинезе и Каляри завършиха 1:1 в мач от 25-тия кръг на Серия А. Джордан Земура откри за домакините (14’), но Джанлука Гаетано изравни за сардинци минута преди края на полувремето (44’). Така Удинезе не успя да се възползва от страхотната си победа като гост на Ювентус в предишния кръг и има само този успех в последните си 7 мача, като е на 15-о място, опасно близко до опасната зона. Каляри пък поне прекъсна лошата си серия от 4 поредни загуби, но остава предпоследен, само с една победа в последните 10 мача.


Домакините удариха първи в 14-ата минута. Кингсли Ехизибуе центрира и намери Джордан Земура, който със страхотен удар с десния крак откри резултата – 1:0 за Удинезе. “Фриуланите” продължиха да играят по-добре и можеха да удвоят аванса си в 30-ата минута, когато Лоренцо Лука засече опасно с глава, но ударът му мина на сантиметри от вратата на Симоне Скуфет. Минута преди края на редовното време обаче Каляри успя да изравни. Томазо Ауджело центрира отлично, а Джанлука Гаетано с глава направи безпомощен стража на Удинезе Мадука Окойе – 1:1.

Втората част започна с нова много добра възможност за гостите, при която Джанлука Лападула, който стреля от границата наказателното поле, но нацели напречната греда на Удинезе. В 58-ата минута пък Лука от домакините пропусна още едно положение, като ударът му от добра позиция бе неточен. До края на срещата двата отбора не можаха да вкарат решаващ гол и срещата завърши при този резултат.

Последвайте каналите ни в:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago

Ощр от категория Световен футбол