Намери ни
To Top

Боели доволен: В последните два мача и половина се видя върху какво работим

Собственикът на Челси Тод Боели изрази задоволството си, че най-сетне отборът на Маурисио Почетино е започнал да показва това, за което всички на „Стамфорд Бридж“ работят. Лондончани подобриха и играта, и резултатите, след като загубиха само веднъж в последните 12 мача в Премиър лийг, като вече имат шанс да се борят за място в евротурнирите. Боели е останал особено доволен от победите в лондонските дербита с Тотнъм и Уест Хам в последните два кръга. Намаляха значително и слуховете, че Почетино може да бъде уволнен след края на сезона.


„Видяхме в последните два мача и половина – второто полувреме срещу Вила и двубоите срещу Тотнъм и Уест Хам, че играем красив футбол. Всичко преливаше толкова плавно, както го бяхме планирали. Бяхме много организирани и отправихме доста изстрели. В тези мачове наистина започна да се вижда върху какво работим заедно. Дори коментарите се промениха. Никога не съм виждал нещо да се променя толкова бързо“, заяви Боели в интервю пред „Спортико“.

Последвайте каналите ни в:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория Световен футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558