Намери ни
To Top

Барселона спешно търси защитник под наем

Барселона ще опита спешно да привлече защитник под наем в последните дни преди затварянето на трансферния прозорец. Каталунците загубиха Алехандро Балде, който получи тежка контузия, която ще го извади от игра до края на сезона. Поради тази причина клубът трябва да му намери заместник, съобщава Jijantes.

Маркос Алонсо също е с контузия, така че в момента Чави разполага едистнвено с Жоао Кансело, който може да бъде използван на тази позиция.


Другият вариант е 17-годишният Ектор Форт, който влезе по спешност в мача с Виляреал (3:5).

Въпреки финансовите си ограничения, Барса може да регистрира нов играч по спешност на мястото на Балде. Трябва обаче да се вземе предвид, че този наем може да се отрази на бюджета на клуба за следващия сезон. Парите, които бъдат похарчени за този трансфер, ще бъдат приспаднати от бюджета за заплати за следващата кампания, както бе случая с привличането на Витор Роке.

Иначе на „Камп Ноу“ вече имат набелязани играчи за трансфер. Конкретни имена не се споменават, но се говори, че испанците ще избират между играч от Премиър лийг и такъв от Ла Лига.

Последвайте канала ни в


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория Световен футбол