Намери ни
To Top

Филип Петрушев: Съдията избра да реши мача по този начин

Крилото на Олимпиакос Филип Петрушев се превърна от герой в грешник за своя отбор, след като направи силен мач, но извърши нарушението срещу Джабари Паркър в края на продължението, което донесе победата на Барселона с 82:80 в мач №3 от серията между двата тима в Евролигата. Фалът на Петрушев обаче беше дискусионен, като след мача сърбинът заяви, че съдията е избрал да реши мача по този начин.

“Съдиите отсъдиха нарушение.


Паркър явно играеше за контакта, имаше малък такъв, но накрая аз се отдръпнах. Реферът обаче избра да реши мача по този начин. Трудно е за приемане, но както и да е. Имахме твърде много шансове да затворим мача в своя полза. Трябва да ги използваме, за да слагаме точка на споровете, вместо да оставяме някой друг да го прави”, заяви Петрушев пред Eurohoops.

По този начин Барса поведе с 2-1 в серията и вече се нуждае от само още един успех, за да си осигури билет за Финалната четворка. Четвъртият двубой от серията ще се състои утре вечер от 19:45 в Пирея.

Последвайте каналите ни в:

Снимки: Imago

Ощр от категория Баскетбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558