Намери ни
To Top

Феновете на Черно море Тича се срещнаха със своите любимци

Поредната среща на Sesame НБЛ Meet/Greet се състоя на морския бряг във Варна. В билярдната зала „Jango“ привържениците на баскетбола край морето се срещнаха със своите любимци от баскетболния тим на Черно море.

Вечерта премина с разговори между фенове и играчи, игра на билярд и дартс, а закачките и добрите пожелания изобилстваха в приятелска атмосфера. На фона на цветни картини на НБЛ привържениците си направиха снимки с любимите си играчи, които полагаха автографи върху специално изработени картички.


Аверил Ъгба, Тъч Ънру, Къртис Джоунс, Мартин Коцев и компания обираха овациите на присъстващите, които пожелаха успешен завършек на сезона на любимите си играчи.

Най-любознателните получиха и специални награди в баскетболен куиз (викторина с въпроси). Към края на вечерта на фона на приятните напитки и цветните картини на НБЛ фенове и баскетболисти си направиха обща снимка. Тържеството бе уважено от президента на клуба доктор Георги Ганчев, треньорите Кирил Болшаков и Пламен Христов, както и от бившите баскетболни национали и възпитаници на школата Деян и Калоян Иванови.

Последвайте канала ни в

Ощр от категория Баскетбол