Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2024/01/screenshot500886.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Владо Николов: Вторият полусезон на Славия няма да има нищо общо с първия, борим се за Европа – Sportove
Намери ни
To Top

Владо Николов: Вторият полусезон на Славия няма да има нищо общо с първия, борим се за Европа

Атакуващият футболист на Славия Владимир Николов застана пред микрофона на Sportal.bg след тренировка в турския град Сиде, където „белите“ провеждат своя зимен лагер. 22-годишният нападател е сигурен, че през пролетта най-старият столичен отбор ще се представи много по-успешно, отколкото през първата част на сезона.

Няколко думи за лагера и за твоята форма? 
– Тече доста тежък усилен процес на работа.


Сутрин ставаме в 8 часа, след това в 8 и половина е първата тренировка във фитнеса, после идваме тук на терен. Почти всеки ден са двуразови тренировките. Тече сериозна подготовка, пак казвам, и се готвим за втората част от сезона. За да може да не се получава това, което се получи първия полусезон.

На какво наистина отдаваш този лош старт, след който Загорчич вдигна отбора? 
– Да, след като Загорчич се върна се получи коренна промяна. На какво го отдавам… Не искам да коментирам, не е моя работа. Прекалено много грешки, но съм сигурен, че сега вторият полусезон няма да има нищо общо с първия и ще има доста по-силен отбор на Славия.

Видяхме, че Куентин Зеедорф се контузи. 
– Да, искрено се надявам, че не е сериозна контузия, защото това значи целия втори дял той да е аут. А неведнъж съм казвал, че на първо място е здравето на всеки един от футболистите, защото ние даваме всичко от себе си, а такава контузия ти руши кариерата и става много, много зле.

Да кажеш нещо на „белите“ фенове и къде мислиш, че ще финишира Славия? 
– В шампионата Славия ще финишира възможно най-напред. Борим се за участие в плейофа в евротурнирите. На „белите“ фенове искам да благодаря за цялата подкрепа, която беше през сезона, въпреки грозните резултати, защото наистина бяха грозни. И да продължават да ни подкрепят, защото ние имаме нужда от тях. Все пак футболът е за феновете – колкото повече, толкова по-добре. 

ФИЛИП ДРУМЧЕВ, специален пратеник на Sportal.bg в Турция

Последвайте канала ни в


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория efbet Лига


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558