Намери ни
To Top

Три клуба от Серия „А“ се интересуват от нападател на Ювентус

Три клуба от Серия „А“ проявяват интерес към Мойс Кийн от Ювентус, пише “Гадзета дело спорт”. Става въпрос за Монца, Болоня и Фиорентина, като всички те са готови да привлекат нападателя под наем до края на сезона.

Предпоставка за възможното преотсъпване на Кийн е намерението на наставника Масимилиано Алегри да разчита на 18-годишния Кенан Йълдъз, което допълнително засилва конкуренцията в атаката на тима, която включва още Душан Влахович, Федерико Киеза и Аркадиуш Милик. Целта на Кийн е да се пребори за място в състава на Италия за Евро 2024 и затова се нуждае от повече игрово време.


През този сезон той има 472 минути на терена в 12 мача, като в тях не е направил нито един голов принос. В момента 23-годишният играч се възстановява от фрактура на пищял, заради която пропусна последните пет двубоя на “Старата госпожа”.

Последвайте канала ни в


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория Световен футбол