Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2024/01/screenshot497259.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Димитър Ангелов: Това са ни възможностите – Sportove
Намери ни
To Top

Димитър Ангелов: Това са ни възможностите

Старши треньорът на Левски Димитър Ангелов говори след поражението от ЦСКА с 67:81 в дербито на 15-ия кръг на Националната баскетболна лига.

“Ние имаме проблеми с отбора от последните два месеца. Състоянието ни не е добро, борим се и даваме каквото можем. Благодаря на отбора, че се опитва да се раздава.


Това са ни възможностите и това ни е класата. Поздравявам отбора на ЦСКА. Това е реалността. Разчитаме основно на характер и че всички тези момчета обичат Левски. Благодаря на момчетата и се надявам да успеем да се запазим поне до края на шампионата. Каквото и да си говорим е ясно, че не можем да се противопоставим на отбора на ЦСКА. Те са различно ниво, не са на нашето. Ние загубихме някои мачове, които трябваше да спечелим, заради малшанс. Това ни е съдбата и се надявам да излезем от тази дупка”, заяви Ангелов.

Какво още каза треньорът на “сините”, може да чуете в прикачения видеоклип.

Последвайте канала ни в

Снимки: Борислав Трошев

Ощр от категория Баскетбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558